• New
Голям Коктейл пръстен с Цвете и Пеперуда - Оливин, ЧЕХИЯ и паве

Голям Коктейл пръстен с Цвете и Пеперуда - Оливин, ЧЕХИЯ и паве

BGN 19.74
В магазина

Сума

Красотата винаги привлича всякакви фенове.Малко цвете с помощта на силно лист и живи корени се опитва да затегне желания камък в своя драгоценном градината.Междувременно хубава пеперуда от друга страна се надява да летят с тези красиви сверкающим награда.Кой ще спечели конкурса??Вие, разбира се, един едно лесно щракване на мишката си вярна мишка..Ти си получаваш камък, цвете и пеперуда (ъ-ъ-ъ, мишката също остави).По този начин всички ще бъдат доволни!
Страхотен пасианс изумрудени диаманти представлява правоъгълен оливин CZ размер 21x30 мм (= почти 7/8 "x почти 1 1/4"). Всички елементи на дизайна служат за зъби за закрепване на камък.Малко цвете е украсена с пет малки кръгли фианитами в рамки.Листа и пеперуди - това е анна?Всички малки камъни - това е бели диаманти CZs.
Разцепено на раменете се свиват до непрекъсната ивица отзад ширина 6 мм
С галванично покритие от родий с висока степен на полиране на върха месинг придава на продукт, вид бяло злато. (Родий - един от метали, отнасящи се до платина група).
Нашите камъни умело огранены ръчно и оправлены ръчно, както и внимателно подбрани, за да се гарантира хомогенност на цвета.Превъзходно качество на изработката наистина придава на нашите изделия вид на истински бижута, бижута.
*** Естествени скъпоценни камъни : всеки един от тях (дори и в тяхната категория) е уникален и може да се различават от изображението.
*** CZS : Може да има малка разлика в оттенке между стоки от различни партии.
При различно осветление на изображението цвят камъни може да изглежда малко по-светло / по-тъмно.

Основни свойства

Избор на купувачи