• New
Комплект Мини-компаси тип III Variety Pack за аварийни комплекти за оцеляване и проекти Paracord

Комплект Мини-компаси тип III Variety Pack за аварийни комплекти за оцеляване и проекти Paracord

BGN 36.38
В магазина

Сума

Тези джобни компаси ще се превърне в идеален акцент към вашия походным сумкам или браслетам от паракорда и проекти.Те могат да се използват като застежек-мълния, ключодържатели, часови компаси или за възстановяване на компаса, за да си раница.Малки компаси пълни с течност за получаване на изключително точни показания.Двама има закопчалка, която се отваря и затваря, така че можете да теглите, приложена нейлоновую въже и да го замени с паракордом или друго въже.Останалите циркули са приложени или с помощта на фактури, или с помощта на защелкивающихся проекти.Приблизителни размери компаси в опаковката, както следва :
2 кв. 1 "x 1" с дупка 3/4" за въжета.
2x 1,5 "x 1" (с найлон линия 2 ")
2 Кръг 1 "x 1" с дупка 3/4" за въжета.
2x 1 1/4 "x 1" със странична дупка 3/4" за въжета.
само компас с диаметър от 2 мм и 20 мм
Прикрепете ги линия към вашата дамска чанта за носене, походному раница или използвайте за акцент внимание на проекта paracord.Можете също така да ги раздават на своята група преди да се отправят, никой да не се изгуби.
Забележка : поръчки в няколко страни ще бъдат изпратени на едро, ако не бъде поискано индивидуална опаковка.
За да компаси са работили правилно, те трябва да бъдат разположени равномерно и далеч от всякакъв метал или магнитни objects.ie : Други циркули, винтове или пирони вътре неметални повърхности.
* Този продукт е изключително за продукти тип III.Той идва в запечатана опаковка с логото на нашата търговска марка и заголовочной карта. * .

Основни свойства

Избор на купувачи