• New
4 Комплекта Гладки бели Миг led свещи с височина 6 см, Беспламенные Свещи за вътрешна и външна употреба, празнични мероприятия, Централните елементи на сервиране на м?

4 Комплекта Гладки бели Миг led свещи с височина 6 см, Беспламенные Свещи за вътрешна и външна употреба, празнични мероприятия,

BGN 28.48
В магазина

Сума

Страхотно допълнение към всяко парти или специален повод.Насладете се на тези иновативни свещи от смола Tea Light с дистанционно управление, устойчиви на атмосферни въздействия, на закрито или на открито.Насладете се на удобството, заключающимся в това, че не трябва да се справят с мръсни наслагвания восък и опасен пламък.Трудно е да се каже, че това не е истински восък, което още повече засилва за сметка НАРЯЗАНИ РЪЧНО КРАЙ, който им придава много ЕСТЕСТВЕН вид .. плюс това те не развеются по време на тези ветреных събития .. или по време на интимни вечери за двама!Тези беспламенные led свещи са безопасни за използване от деца и домашни любимци, а също и в близост до пердета, легла и други домашни мебели.Дистанционно управление ви позволява да използвате беспламенные led свещ в трудно достъпни места, като например високи рафтове или дори полилеи.Съхранявайте батериите на всяка свещ пресни.Слаби батерии могат да бъдат причина за отклонение на цвят и много слаба мощност на пламъка. "МИНИ СВЕЩ КОНИЧНА 4 PK С дистанционно УПРАВЛЕНИЕ за Включване/изключване на Топло бяла светлина Размер : Dia0.59 ""x H6"" Батерия : AAA (включени в комплекта) ".

Основни свойства

Избор на купувачи