• New
Цифров фотоапарат Fujifilm X30 (черен) Международна модел без гаранция

Цифров фотоапарат Fujifilm X30 (черен) Международна модел без гаранция

BGN 37.95
В магазина

Сума

Цифров фотоапарат Fujifilm X30 е актуализация на модели X20, в нея е добавен електронен визьор с висока резолюция, голям LCD екран с диагонал 3 инча и резолюция от 920 kb вторият пръстен за настройка на диафрагмата и скоростта на затвора, както и класически режим на симулация хромирана филм.Той е снабден с 12-мегапикселов 2/3-инчов сензор X-Trans CMOS II и процесор EXR II, които осигуряват високо качество на изображенията със скорост до 12 кадъра в секунда и диапазон на чувствителност до ISO 12800. Този сензор се използва рандомизированную матрица пиксела, което премахва необходимостта от оптични филтъра-ниските честоти, като по този начин позволява на камерата да се създаде ясни изображения.
Основният усъвършенстването на тази камера в сравнение с X20 е OLED-дисплей в реално време EVF с 0,65-кратно увеличение 2,36 м с адаптивни настройки на яркостта и ориентация и времето на забавяне само 0,005 секунди.За навигация в менюто и преглед на изображения на задната страна на фотоапарата се намира на 3-инчов LCD екран с резолюция от 920 Хил. лв. точки.На екрана се навежда, за да се улесни снимате под нисък ъгъл.
Интелигентна хибридна af система използва методи за определяне на контраста и фаза за получаване на фокус само за 0,06 секунди.Вграден обектив представлява 28-112 мм (еквивалент на 35 mm) обектив f / 2.0-2.8, който обединява три асферични и две стъклени елемента с изключително ниска дисперсия за намаляване на аберации и подобряване на разделителна способност и качество на изображението.
Поддържа запис на филми във формат Full HD с резолюция до 1920 x 1080p при 60 кадъра в секунда и скорост на трансфер от 36 Mbps за получаване на ясни, плавни видеоклипове.Мащабиране и експозиция може да се управлява ръчно по време на запис, а стереозвук можете да записвате с помощта на допълнителен външен микрофон.
Имитация на филма X30 използва дълга история на производство на филми, Fuji, което ви позволява да избирате между единадесет различни филм Fuji, а също така класически, имитация на хром, която осигурява приглушени тонове и дълбок цвят.

Основни свойства

Избор на купувачи