• New
Кутия за тестета Вълшебство Foundry Grimoire, Первобытная | с дървена и Тъканната подплата, Преносима Кутия за тестета Mtg, Yugioh и други карти TCG | с капацитет 1000 +

Кутия за тестета Вълшебство Foundry Grimoire, Первобытная | с дървена и Тъканната подплата, Преносима Кутия за тестета

BGN 37.56
В магазина

Сума

Представяме серия от Вълшебство Foundry Grimoire, Pro Tour и Codex :
Ние сме разработили система за съхранение, за сериозни колекционери на Magic the Gathering и други TCG, за надеждно и стилно да ги съхраняват ценни колекции от карти - запознайте се с предавателна Grimoire Deck Box.Система за съхранение на тестета / кубчета, която сигурно ще продължи и транспорт на цялата си тесте, с уникален дизайн на корицата, подходящи за вашия стил на игра!Той също така е идеален за съхраняване на вашите карти е D & D, фигури и D20!
Кутия за тестето Гримуаров :
Оригинални и все още най-добрият.Чудесно решение за съхранение, предназначено за съхранение на цялата си колекция в една удобна за носене опаковка!
Гримуар капацитет 4 тестета Ultra Pro Мана Flip или 10 тестета Ultra Pro 75 карти, както и 1000 карти, с един ръкав или 800 карти с два ръкава.
Размери : 11,8 "x 10,6" x 3,5"
Първобитният :
Кутия с тесте от Вековната Гримуаров изпълнен друидической сила.Дървото на живота е на корицата на преплита с кельтскими, но, като помага да се определи и балансира своя стил на игра, докато можете обрушиваете магическата сила на природата на враговете си.

Основни свойства

Избор на купувачи