• New
Ножове за стек Tyrellex | Комплект ножове за стек от премиум-клас (6 парчета и дървена подарък кутия)

Ножове за стек Tyrellex | Комплект ножове за стек от премиум-клас (6 парчета и дървена подарък кутия)

BGN 34.35
В магазина

Сума

Най-добрите ножове често се продават директно в ресторанти, а потребителите остават с ограничени възможности и с по-ниско качество.Днес всичко се променя!
Tyrellex само че пусна комплект от шест ножове за стек премиум качество, съчетаване на елегантност с дълготрайност и издръжливост, благодарение на начина на тяхното производство.
Пригответе се, защото това е единственият комплект ножове за стек, който някога ще се нуждаете.Те ще станат вашите най-доброто допълнение към вашите кулинарни приключения , и вашите гости ще бъдат очаровани от тях .Ако сте решили да дарят ги като подарък, те ще продължат да ви притеснява, ако сте обанкротитесь при закупуването му.
Изхождайки само от кутията, в която те се намират, можете да видите, че това е било използвано сериозно умение.За разлика от обикновените пластмасови кутии, вашият набор от ножове премиум клас се предлага в красива дървена кутия за подарък със собствен защитен калъф.
Когато купувате един от тези ножове, можете веднага да се определи разликата между тях и всеки друг нож, който притежава по-рано.
Дръжки борави внимателно с помощта на Паккавуда.Какво е това?Това е материалът с най-високо качество и дълготрайна красота, която и придава ви маса практичност.Той е водоустойчив, гигиеничный и лесен за почистване, същата като на пластмаса, само по-красив.Вече не се нуждаят от тези грозни пластмасови химикалки, когато вашите ножове могат да бъдат от красиво дърво Паккавуд.
Основни характеристики :
Ножове с пълна Кръстопът
Ножове за стек с дървена дръжка (червено Паккавуд)
Ножове за стек от неръждаема стомана
Дизайн зазубренного нож за стек
Доживотна гаранция.

Основни свойства

Избор на купувачи

Emoji 32 см Глупава Усмивка Възглавници Усмивка Жълта Кръгла Възглавница Възглавница Набитая Плюшен Мека играчка-глупаво-търговска

BGN 36.48

Усмивка piloow 2 сърце с очи 12x12x2 инча; 6,4 грама Спецификация : Материал : Полипропилен (РР) Размер : 32 см (диаме