• New
BEADNOVA 100 бр Посребрени Кристални Мъниста-подпори Rondelle 6 mm, за Производство на бижута (#203 Топаз)

BEADNOVA 100 бр Посребрени Кристални Мъниста-подпори Rondelle 6 mm, за Производство на бижута (203 Топаз)

BGN 27.06
В магазина

Сума

ЗА BEADNOVA
Повече от 10 години Beadnova е специализирана в изграждането и проектирането на различни мъниста, скъпоценни камъни, бижута, Кабели и Застежек, за да отговарят на нуждите на всеки клиент.
Вниманието ни и нашата репутация се основават на иновациите и качеството.Ние работим в тясно сътрудничество с нашите дизайнери, нашите клиенти и нашите доставчици, разработване на продукти с нулата.Всеки нов продукт е разработен така, че да ви е по-лесно да създавате великолепни орнаменти.
Предмет :
Beadnova 100шт със сребърно покритие Кристални Мъниста-Подпори Rondelle за Бижута
Продуктова информация :
Материал : Мед
Размер : 4 мм/ 6 мм/ 8 мм/ 10 мм;
Размерът на отвора : 1,5 ~ 2 мм
Количество : 100 бр. / Опаковка
Въпроси и отговори
1.Какъв размер трябва да бъде мъниста за колиета или гривни?
За : Дистанционни обикновено се използват за по-големи мъниста, за да те оттеняли по-важна бусину, но това е ваш дизайн, и ако смятате, че втулка изглежда добре с бусиной по-малък размер, отколкото да я използват.Можете също да използвате необичайни или особено красив уплътнението като отделен елемент в дизайна.
2. Дали те са с кристали?
Отговор : Това е от чешките кристали.Те наистина блестят и да изглеждат красиво, а също така блестят и искрят, както е показано на снимката.
3. Защо Колие, което получих, е повече / по-малко?
О : Тъй като посочения по-горе размер се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от посочения по-горе размер.И понякога може да има малка разлика в размера се дължи на различна производствена партида.
4. Защо цвят колиета, което получих, е различен от цвета на снимките?О : поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на изображения и самата стока.
По всички въпроси на качеството на продукта, моля, свържете се с продавача директно, и ние ще ви помогнем да реши всеки проблем.

Основни свойства

Избор на купувачи