• New
Четец на карти памет, USB 3.0 SD четец на карти памет Rocketek с 2 слота и вградена капачка за карти Micro SD слот за SDXC /SDHC/UHS-I SD карта, четец на карти TF / Micro SD - да го използвате кат?

Четец на карти памет, USB 3.0 SD четец на карти памет Rocketek с 2 слота и вградена капачка за карти Micro SD слот за

BGN 18.60
В магазина

Сума

ROCKETEK - да се Улесни Живота Си Без Забавяне
Четец на карти с памет Rocketek RT-CR5 Super Speed USB 3.0 SD благодарение на удобния дизайн и вградена капака за карта с памет на устройството може да се съхраняват на Micro SD карта вътре устройство за четене на карти памет и не е нужно да се притеснявате за загуба на micro SD карта и да я използвате като флаш памет USB 3.0.
Това ви позволява лесно да се добави устройство за четене / запис на карти с няколко слота USB 3.0 във вашата система, с поддръжка на USB 3.0.
Четец на карти с памет Rocketek USB 3.0 SD / Micro SD - чудесен вариант за тези, които търсят лесен начин за добавяне на поддръжка на най-разпространените видове носители, използвани в конвенционалните цифрови фотоапарати, MP3-плейъри, мобилни телефони и т.н.
Характеристики
-2 слотове : SD/MMC + Micro SD/ T-flash
-На чипсета RTS5306
-Led индикатор за работното състояние на
-Вградена Корица за карти
Съвместимост с карти
-SD Слот : SDXC/UHS-I SD/SDHC/SD/ Extreme SD /Extreme III SD/Ultra II SD/MMC (за mini SD/mini SDHC/RS-MMC/HS RS MMC може да изисква адаптер)
-Слот за Micro SD (TF) : Micro SDXC/Micro SDHC/Micro SD
Системни изисквания
* Windows 10, 8, 7, Vista, XP
* Mac OS 9 и по-висока
* Linux : съвременни дистрибуции, базирани на ядрото 2.x и 3.x с поддръжка на USB Mass storage.

Основни свойства

Избор на купувачи