• New
Потребителски безжични стереодинамик SoundBlock Bluetooth за компютри и смартфони. Технологията Bluetooth 3.0 с вграден усилвател и 10 часа с акумулаторна батерия. В черно/синьо

Потребителски безжични стереодинамик SoundBlock Bluetooth за компютри и смартфони. Технологията Bluetooth 3.0 с вграден

BGN 38.50
В магазина

Сума

Звукова блок от BHM е оборудван с два 40-мм драйвери с обща мощност 6 Вата и голям високоговорител за превъзходен звук.Този малък, но мощен високоговорител може да изпълни всяка стая плътен звук.Свързване на Bluetooth 3.0 дава възможност да възпроизвеждате музика безжично и да го контролира с всяко Bluetooth устройство, както и да призовава по микрофона директно, чрез говорителя.Благодарение на вградения батерията може да поддържа възпроизвеждане на музика до 10 часа.
Размери на звуково блок са около 6 х 2 х 1,6 инча.Използвайте го вкъщи, вземете със себе си на почивка, насладете им се в къмпинга или на всяко друго място, където искате да чуете любимата си музика.
Звукова блок Bohm незабавно се свързва с всяко устройство, Bluetooth, такова като смартфони, таблети и компютри.Можете да сменяте песни и регулирате силата на звука от вашия Bluetooth устройства, или да използвате бутоните за управление, разположени на sonic блока.Проверете състоянието на батерията високоговорители на вашия i Phone.Когато батерията е изтощена, говорител ще ви даде звуков сигнал.Звукова единица има и предаване на разстояние на около 33 метра и автоматично се свързва с последното устройство, към който той се свързва.
Характеристики
- Нова технология Bluetooth 3.0
- Вградена акумулаторна батерия поддържа възпроизвеждане до 10 часа (стандартна силата на звука)
- Два 40 мм драйвер осигуряват дълбок, плътен звук
- Вграден микрофон за приемане на повиквания
- Безжично управление на вашата музика с помощта на функцията за Bluetooth
- Hdmi вход ви дава възможност за слушане на проводному канал
- Звукови сигнали за ниско зареждане на батерията.

Основни свойства

Избор на купувачи