• New
Двухдиапазонная мрежова точка за достъп 3x3 MR900 с отворена мрежа 900 Mbps с гигабитным POE

Двухдиапазонная мрежова точка за достъп 3x3 MR900 с отворена мрежа 900 Mbps с гигабитным POE

BGN 29.22
В магазина

Сума

Представяме ви модел MR900.
Високоефективна мрежа, управлявана от облаци.
Open-Mesh MR900 - това е контролирано облак двухдиапазонная точка за достъп с мрежа 802.11 n, със скорост до 900 Mbps, която включва хардуер за контрол, стандартната поддръжка на POE 802.3 af и един Gigabit Ethernet порт.
Благодарение на възможностите, поддържа до 50-100 потребители едновременно, тази точка за достъп е подходящ за места с гъста трафик, като например търговски и офис помещения, училища, търговски центрове, хотели и заведения.
MR900 обратно съвместим с устройства OM2 P и по-нови версии на серия OM (изисква актуализация на фърмуера), така че можете да ги пуска в една мрежа (те дори ще са свързани).
Ние препоръчваме да свържете това устройство до стандарта 802.3 af Po E.Той също така е съвместима с източник на захранване 18 В ASIN : B00 GVKJZ6 S (допълнителна опция).
Безжична локална мрежа с облака на горивото
Точките за достъп от серията Open-Mesh MR осигуряват надеждно покритие на безжичната мрежа навсякъде, където трябва да споделят една връзка.
Всеки рутер е управляема облак паралелна двухдиапазонную точка за достъп 2,4 Ghz и 5 Ghz, мрежест врата и ретранслатор в един компактен, надежден и высокопроизводительном корпус.
Мощно Управление На Мрежата
Кажете сбогом на локални контролери с БЕЗПЛАТЕН мрежов контролер Cloud Trax.
Това, което преди изискваше специален локален сървър, сега могат да бъдат контролирани чрез облак и своя интернет браузър.Cloud Trax контролира всяка точка на достъп с отворена мрежа.
Той е достатъчно мощен, за да отговори на изискванията на ИТ специалисти, и в същото време достатъчно лесен за разполагане на човек, е почти без опит на работа в мрежа.
.

Основни свойства

Избор на купувачи