• New
Калъф Tab S 10.5, Калъф Galaxy Tab S 10.5, Style4U [Вечен блясък] Блестящ Цветен Дизайн с принтом Зебра, Въртящи се на 360 Градуса калъф-поставка от изкуствена кожа за Samsung Galaxy Tab S 10.5 (10.

Калъф Tab S 10.5, Калъф Galaxy Tab S 10.5, Style4U [Вечен блясък] Блестящ Цветен Дизайн с принтом Зебра, Въртящи се на

BGN 13.99
В магазина

Сума

Представяме на 10,5-инчов калъф Style4 U Everlasting Shine Galaxy Tab S
Style4 U - американска компания с ориентирана към клиента философия, която се съсредоточава върху уникалния дизайн, използване на висококачествени материали на достъпни цени за нашите клиенти.Уникален светъл брилянтен модел под формата на зебра в джоба не избледняват с времето и не намалява, което позволява на вашето планшету винаги изглеждат стилно и по нов начин.
Този калъф е изработен от тънка, траен корпус в с твърди корици, който осигурява по-голяма защита, като същевременно лесен за пътуване, съхранение, използване и лесен достъп до всички портове, бутони и функции.Завъртане на поставка на 360 градуса осигурява оптимален комфорт.Този калъф ви предлага няколко разпоредби, за да видите за вашето удобство и удоволствие за гледане.
На всички наши седалките предоставената гаранция, и удовлетвореността на клиентите е в основата на нашата философия, ориентирана към клиента.

Основни свойства

Избор на купувачи