• New
Ръчна Кафемелачка, Ръчна Мелница От Неръждаема Стомана за Кафе на Зърна, Самостоятелна Кафемелачка, Кафе Мелница за Чеп, Еспресо-Sheller, Портативна Ръчна Кафемелачка

Ръчна Кафемелачка, Ръчна Мелница От Неръждаема Стомана за Кафе на Зърна, Самостоятелна Кафемелачка, Кафе Мелница за Чеп,

BGN 31.91
В магазина

Сума

Ръчна Кафемелачка, Ръчна Мелница От Неръждаема Стомана за Кафе на Зърна, Самостоятелна Кафемелачка, Кафе Мелница за Чеп, Еспресо-Sheller, Портативна Ръчна Кафемелачка с Дръжка
Характеристики :
1. Вземете я с вас навсякъде - ръчна кафемелачка Motoraux не само достатъчно малък, за да се побере в чантата си, но и може да бъде изтеглена, за да пести място по време на пътуване, навсякъде.Живейте живота си, и ние сме готови да ви помогнем.
2. Създаден за удобство - Лесен за почистване, эргономичен и е подходящ за всяка кафе машина в света.Ние разработихме това е с оглед на вашите очаквания.
3. Качество, тествани многократно - Заусенец ръчна кафемелачка Motoraux е тестван добре на фона на конкурентите си, за да докаже, че тя осигурява възможно най-добрия и най-точния смилане.
4. Подобри вкуса : За разлика от рязане с помощта на лезвийной кафемелачки, кафемелачка Motoraux burr извлича вкус и аромат на кафе на зърна.
5. Тънък дизайн : докато други ръчни кафемелачки може да бъде трудно да се задържи по време на нарязване, поради широкото им дизайн, кафемелачка Motoraux удобна е, и е много лесно да се държи на място по време на смилане на кафето.
6. Лесна за почистване на : Ъглошлайф Motoraux може да се разглобява на отделни части, което осигурява по-ефективно почистване.
7. Страхотно обслужване на клиентите - Ние много държим връзка между вас и вашия любим кафе и вярваме на своите основен приоритет види щастлив.Моля, не се колебайте да ми кажете, че се интересувате от този, по електронна поща тук.
.

Основни свойства

Избор на купувачи