• New
Контейнер за контрол на порции FRESHBOX TRI-COMP с 3 отделения за приготвяне на храна и херметически капак - Не съдържа бисфенол А, моющийся, подходящ за микровълнова фурна,

Контейнер за контрол на порции FRESHBOX TRI-COMP с 3 отделения за приготвяне на храна и херметически капак - Не съдържа

BGN 16.02
В магазина

Сума

НАШАТА ГАРАНЦИЯ : Нашите съдове за готвене и хранене Freshbox издръжлив, високо качество и са произведени от екологично чисти материали, които не съдържат бисфенол А.
ЗАМЕДЛИТЕЛЬ ГРУБОСТ : си порции храна повече няма да се смесват помежду си и да се превърне в неаппетитное каша.В нашия контейнер в стил bento box всички продукти се съхраняват в отделни секции.Да се съхранява във фризер, хвърли в съдомиялна машина за почистване или разогревайте в микровълнова печка.
ПРОЗРАЧЕН КАПАК : за да можете да определите къде равиоли, а където нечестивая броколи храната на покаянието.
ПРЕНОСИМ И ШТАБЕЛИРУЕМЫЙ : вземете със себе си, а ла карт ястия навсякъде.В кампания, в офиса, на път (не наедайтесь и не шофирайте и не работете!) Контейнери Freshbox леки, лесно да ги носите със себе си, и те са добре поставени в чанта за приготвяне на храна.
Ако сте дори в нещо подобно на нас, ние знаем, че ще ви дадат при вида на величествената фуршетного на масата.В света на малкото, което отговаря така, както чиния с пързалка ВСИЧКО, КОЕТО ИМА НА ПРЕДВИД.За съжаление, ненасытность на апетита - това не е много добре.Ето тогава и полезен Freshbox.Когато става дума за преброяване на вашите макро, контрол на порциите, ние знаем своето дело.
Контейнери Freshbox са лесни за използване.Клон на многофункционално и интуитивно се измерват.Прозрачен капак устойчив на протечкам.Целия контейнер е проектиран по такъв начин, че да може да се штабелировать.Те са преносими, подходящи за повторна употреба, вкусни и подходящи за приготвяне в микровълнова фурна.
Нашите контейнери са компактни и много преносими!Перфектно се поставя в хладилника, фризера, чанта за готвене, спортна чанта, раница, cd, седан, пикап, M4 A3 Sherman, F-22 Raptor или на совалката Challenger.Навсякъде приемайте храна с контролирана доза.Училище, работа, къмпинг, пътни настилки пътуване, открит космос. (Плаващ пилешки крак в действителност представлява една доста забавна гледка.)
Freshbox се кълне в качеството на нашите продукти!Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от покупката си, не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи