• New
Led лампа с автоматично фиксиран 18 W висока мощност за работа - за офроуд, камион, лодка, квадроцикла, трактори, 4x4, строителството и много други неща - Супер ярък 1360 лум?

Led лампа с автоматично фиксиран 18 W висока мощност за работа - за офроуд, камион, лодка, квадроцикла, трактори, 4x4,

BGN 30.77
В магазина

Сума

Сверхяркие led лампи с висока интензивност с автоматична връзка : разработени, за да се гарантира устойчивост, еластичност, блясък и икономия на енергия.
Няма ли да е трудно, ако сте остана през нощта на пътя със спаднала гума и трябва да се замени с автобус в най-непрогледния мрак?Работа при по-малко светлина от фенерче е било затруднено.Какво да правя, ако се случи спиране на тока и ви се нуждае от светлина в дома или около него?
Дали това лошо време или кромешная тъмнина, може да ви помогне цип на оф-роуд.Също така можете да прикачите към решетката на радиатора на вашия suv.Това е универсална система за осветление, която е удобен в много ситуации.Можете да освети пътя в мъгла или силен дъжд и светлини може да се използва за операции по търсене и спасяване; полезността им ги прави един от най-закупените аксесоари.
Auto Link предлага сверхяркие led светлини за всички тези нужди.Той консумира само на 18 W, има живот колкото 30000 часа и се излъчва ярка светлина, която всеки ден може да надмине халогенна крушка.Той може да се похвали и здрав алуминиев корпус, благодарение на което тези светлини могат да бъдат използвани почти във всички превозни средства, независимо дали това е камион или suv, строителна или дори пожарната и на военна техника.Всичко това благодарение на известния научно-изследователската лаборатория Epistar, лидер в областта на led технологията.Тези лампи се доставят единствено фирма Foscam Digital Technologies с гаранция 1 година за вътрешно ползване, което ги прави най-добрите в своя клас.
Характеристики :
Led лампи Auto Link (размер на 6,3 x 1,8 x 1,9 инча) съдържат 6 светодиоди Epistar висока интензивност на мощност 3 Вата с работно напрежение 10-30 vdc. Максимална светоотдача е 1360 лумена при цветова температура 6500 К Led светлини са направени от алуминий.Led светлини водоустойчив, произведени и тествани в съответствие със стандарта IP67 при работна температура от 40 ° С до 85 ° С и срок на служба на около 30 000 часа.
Комплектът включва led работна лампа Auto Link с мощност 18 W и комплект монтажни скоби, както и на местната гаранция за срок от 1 година.

Основни свойства

Избор на купувачи