• New
iGadgitz Премия Екзекютив Черен Калъф от Изкуствена кожа за Asus Transformer Pad TF103C 10,1 с Многоугольной поставка за гледане + Автоматичен режим на заспиване/Събуждане + Каишка з?

iGadgitz Премия Екзекютив Черен Калъф от Изкуствена кожа за Asus Transformer Pad TF103C 10,1 с Многоугольной поставка

BGN 11.92
В магазина

Сума

Обичай тънък кожен калъф за Asus Transformer Pad TF103 C е лесна, но подсилена структура, която предпазва вашия таблет от ежедневното износване и разкъсване.
Този калъф е изработен от елегантна, здрава изкуствена кожа.Той е канава вид висококачествена естествена кожа и осигурява добра цялостна защита на вашия таблет - отпред и отзад, както и в ъглите.
Има специални изрези за всички функции на вашето устройство, включително силует, който ви позволява да зареждате устройството, когато е затворено держателе.
Практическа функция сгъваеми поставки предлага 3 ъглови разпоредби, осигуряват оптимален ъгъл, както за гледане, така и за набиране на текст.Просто отстегните таблетка от долните застежек, за да получите достъп до позиции влакчета.
Ние също така предлагаме напълно вградена лента за ръка, която е идеална за гледане и е идеален за гледане!
Нашата умна технология на сън / будно състояние използва магнити за превод на таблета в спящ режим.Калъф оборудван с быстросъемным на една кука за лесна употреба, а не на магнитната закопчалка.
Идва с предпазно фолио за екран за цялостна защита.Ние мислим, че този аксесоар отговаря на всички изисквания.Опитайте и вижте..
.

Основни свойства

Избор на купувачи