• New
Защитен твърд калъф USA Gear с хромирани вложки и кожена ръкохватка за Sprint Motorola MB855 Photon ** Включва кабел за зареждане Micro-USB и чанта за аксесоари**

Защитен твърд калъф USA Gear с хромирани вложки и кожена ръкохватка за Sprint Motorola MB855 Photon ** Включва кабел

BGN 35.55
В магазина

Сума

Облегающая защита от удари и падания
Този здрав удароустойчив калъф проектиран специално за вашия Sprint Motorola Photon.Той съчетава в себе си здрави материали и елегантен дизайн, създаване на амортизирующую защита без увеличаване на обема.
Нескользящий Удобен Дизайн
Устойчиви на хлъзгане покритие осигурява лесен и удобен за боравене и предотвратява подхлъзване.Защитен от прах покритие запазва корпус чисти и изглежда съвсем нова.Хромирани акценти и кожена дръжка придават на вашия телефон усещане за комфорт при използването на този своята практика.
Пълен достъп до пристанища и функции
Точни деколтета бутони ви позволяват да използвате всички функции на вашия телефон.Правете снимки, регулирайте силата на звука и лесно свързвайте зарядното устройство.
Проста и беспроблемная инсталация
За поставяне на този своята практика не се изискват никакви инструменти.Просто поставете две отделни детайли за телефона, и блокирующаяся дизайн ще осигури идеална за кацане.
Допълнително Са Включени Аксесоари
За ваше удобство сме включили кабел за зареждане Micro-USB и чанта за аксесоари.Кабел за зареждане Micro-USB може да се използва с компютър, лаптоп или USB-зарядно устройство ac / dc за удобна преносима зареждане.В удобна чанта за аксесоари може да се съхранява слушалки, зарядни устройства, допълнителни батерии и много други!
Съвместим с :
Телефон Motorola Photon 4 G за Android.

Основни свойства

Избор на купувачи